یهودیهای مهاجر در دهه ۱۹۲۰ بدون هیچ قید و بندی نسبت به اعتقادات مذهبی مردم آمریکا فیلم میساختند و ارزشهای سنتی جامعه را از بین میبردند.
حسام الدین ابوالحسنی در شماره خرداد۱۳۹۷ مجله نقد سینما به بررسی تاریخچه استودیوهای هالیوودی پرداخته است. هالیوود جاذبههای زیادی دارد و امروز بر سینمای دنیا سیطره کلی دارد. از جمله مهمترین مسائلی که هالیوود آغاز کرد، تداخل استفاده از سینما در سه عرصه رسانه، هنر و صنعت باعث شد تا سودآوری اثر بر جنبههای هنری آن بچربد.
مهاجران یهودی از سال ۱۹۰۳ تا ۱۹۰۷ فیلمها را از توزیع کنندههای ادیسون خریداری و در سالنهای خود پخش میکردند. از سال ۱۹۰۷ آنها سعی کردند تا یک پله بالاتر آمده و از پخش فیلم وارد توزیع فیلم شوند تا بعد از آن نیز وارد حلقه فیلمسازی شوند. اما طبق قوانین «تراست ادیسون» دیگر کسی جز اعضای تراست نمیتوانست فیلم بسازد.
پیشرفت یهودیهای مهاجر آنقدر زیاد بود که سال ۱۹۰۸ روزنامه «جویش دیلی فوروارد» در سرمقاله خود نوشت: «اکنون در نیویورک حدود صد سینما وجود دارد که بسیاری از آنها در منطقه یهودی نشین است. آنها کارشان را ساعت یک بعد از ظهر شروع میکنند و مشتریان – اغلب زن و کودک – گپ میزنند، میوه و آجیل میخورند و خوش میگذارنند.»
یهودیهای سینمای آمریکا با واسطهها لابی کردند و توانستند به صورت پنهانی از شرکت «ایستمن کداک» فیلم خام بخرند. این اتفاق یک گام دیگر برای سهولت در فیلمسازی آنها شد. از سال ۱۹۰۳ که وارد صنعت فیلمسازی شده بودند، توانستند به تدریج با شخصیتهای مهم و صاحب نفوذی در میان حقوقدانها، وکلا، بانکداران، سیاستمداران و مدیران «تئاتر برادوی» ارتباط پیدا کنند.
یهودیهای مهاجر در دهه ۱۹۲۰ بدون هیچ قید و بندی نسبت به اعتقادات مذهبی مردم آمریکا فیلم میساختند و ارزشهای سنتی جامعه را از بین میبردند. بیشتر فیلمها تصاویری از قمار، اعتیاد، مشروبات الکلی، روابط جنسی و … را نمایش میداد. مسئولان استودیوها، خصوصا مدیران یهودی آن، زن باره بودند و به دو چیز اعتیاد داشتند: قمار و شرط بندی. اوضاع داخل استودیوها به مراتب بدتر از تصاویری بود که فیلمها روی پرده سینما نشان میداد.
در دو جنگ جهانی اول و دوم، استودیوهای هالیوود تماما به خدمت سیاستهای ایالات متحده درآمدند. هالیوود با فیلمهایی که برای جنگ جهانی دوم ساخت، اهداف سیاستمداران آمریکا را تصویر کرد و با حضورش در عرصه رسانه، اعتماد سیاستمداران تاثیرگذار را به دست میآورد. آنها در این دو جنگ با اعزام سرباز به جبهههای نبرد ریلهای خبری و فیلمهای متعددی در خدمت اهداف سیاستمداران کشور ساختند و البته کشتههایی از میان فیلمسازان و بازیگران نیز به آمریکا تقدیم کردند