امسال هم مثل سال گذشته بازار فیلم های جشنواره فجر به شدت گرم است.
باتوجه به تعداد زیاد فیلم های جشنواره، تصمیم گرفتیم پنج فیلم منتخب را که به نظر ارزش دیدن دارند، به شما همراهان عزیز فراپرده معرفی کنیم.
با فراپرده همراه باشید...
1)به وقت شام
اثری درباره داعش و تکفیریها،
موضوع فیلم به خودی خود میتواند جذاب باشد، اما چیزی که سبب میشود برای دیدن این فیلم شوق زیادی داشته باشیم، روایت حاتمیکیا از این سوژه است.
این اثر، محصول سازمان هنری رسانهای اوج است.
«به وقت شام» روایتگر داستان هواپیمای حامل کمکهای بشردوستانه ایران برای مردم سوریه است که هنگام فرود در فرودگاه دمشق دچار مشکل میشود.
گفته میشود این فیلم صحنههای اکشن و جذاب زیادی دارد که در سینمای ایران کمتر دیده شده است.
حاتمیکیا در فیلم سینمایی «چ» نیز در خلق صحنه واژگونی هلیکوپتر موفق عمل کرده بود و توانست جایگاه «جلوههای ویژه» سینمای ایران را در به نمایش در آوردن چنین صحنههایی ارتقا دهد. آیا «به وقت شام» هم میتواند سیمرغی شکار کند؟
2)لاتاری
محمد حسین مهدویان امسال با فیلم «لاتاری» به جشنواره فجر آمده است. برنده دو دوره متوالی سیمرغ بهترین فیلم از جشنواره فجر سالهای گذشته اکنون یک پدیده در سینمای ایران به شمار میآید.
او دو سال پیش با فیلم«ایستاده در غبار» روایتی خیرهکننده از سرگذشت سردار سپاه اسلام، محمد متوسلیان ارائه داد و توانست تا حدودی به واسطه این فیلم این شخصیت را از مهجوربودن بیرون بیاورد.
او یکسال بعد با فیلم«ماجرای نیمروز» باز هم نگاهها را به خود جلب کرد؛ فیلمی که برای اولینبار توانسته بود روایتی اثرگذار از جنایات سازمان مخوف منافقین در اوایل دهه 60 ارائه دهد تا باز هم بتواند عنوان بهترین فیلم جشنواره را به خود اختصاص دهد.
مهدویان در سومین حضور پیاپی خود حالا با فیلم «لاتاری» در جشنواره فجر امسال حاضر شده است؛ اثری که به سختی توانست مجوز شورای پروانه ساخت فیلم را بگیرد.
موضوع این فیلم قاچاق دختران ایرانی به خارج از کشور است که در نوع خود میتواند حرکت روی لبه تیغ محسوب شود، اما قابل پیشبینی است که لاتاری امسال نیز برای مهدویان جوایزی را رقم بزند.
3)تنگه ابوقریب
«تنگه ابوغریب» فیلمی به نویسندگی و کارگردانی بهرام توکلی و تهیهکنندگی سعید ملکان و محصول سازمان هنری رسانهای اوج است که در جشنواره امسال حاضر است.
این فیلم روایتی است از دفاع گردان عمار در برابر لشکرکشی رژیم بعث به فکه و شرهانی و رشادت رزمندگان گردان عمار در روزهای آخر دفاع مقدس در منطقه حساس تنگه ابوغریب.
ظاهراً این اثر توانسته در بخش جلوههای ویژه رایانهای بسیار موفق عمل کند و از کنار هم قرار دادن آن در کنار جلوههای ویژه میدانی به یک ترکیب موفق برسد.
4)امپراطورجهنم
«امپراطور جهنم» به کارگردانی پرویز شیخ طادی همان فیلم جنجالی است که سال گذشته پشت سد هیئت انتخاب جشنواره فیلم فجر قرار گرفت.
فیلم به موضوع فعالیتهای تروریستی وهابیون آلسعود با همپیمانی رژیم صهیونیستی در منطقه میپردازد.
5)فیلشاه
دومین انیمیشن سینمایی هادی محمدیان پس از«شاهزاده روم» از جمله آثاری است که به جشنواره فیلم فجر امسال راه یافته است.
در خلاصه داستان «فیلشاه» آمدهاست: «در جنگلی در آفریقا رئیس گله فیلها صاحب فرزندی میشود که همه انتظار دارند جانشین رئیس گله باشد، اما برخلاف تصور همه «شادفیل» بسیار دست و پا چلفتی است و هیکل گندهاش همیشه سبب تخریب و خرابکاری میشود».
به کانال فراپرده در پیامرسان ایرانی سروش بپیوندید :
www.Sapp.ir/Faraparde